Matematik
Væksthastighed
18. april 2007 af
andersbm (Slettet)
I en model for den fremtidige udvilkling af atmosfærens kuldioxid-indhold Q(målt i mia.tons) antages det, at væksthastigheden for kuldioxid-indholdet er givet ved:
dQ/dt=-3+5*1,02^t, hvor t er tiden i år efter 1984
a) BHVornår er væksthastigheden tre ganse så stor som i 1984?
Kan man sige solve(3=(5*1,02)^x,)x-=0,67
Resultatet stemmer bare ikke..
dQ/dt=-3+5*1,02^t, hvor t er tiden i år efter 1984
a) BHVornår er væksthastigheden tre ganse så stor som i 1984?
Kan man sige solve(3=(5*1,02)^x,)x-=0,67
Resultatet stemmer bare ikke..
Skriv et svar til: Væksthastighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
