Matematik
k=ko.(1+r)n
19. april 2007 af
thelife (Slettet)
hej
der står
forklar om fremskrivningsfaktore og om kapitelfremskrivningsformlen k=ko.(1+r)n
hvad skaljeg forklar endelige for det er eksamsspøresmål som jeg skal bruge om i kunne skrive kort om det
der står
forklar om fremskrivningsfaktore og om kapitelfremskrivningsformlen k=ko.(1+r)n
hvad skaljeg forklar endelige for det er eksamsspøresmål som jeg skal bruge om i kunne skrive kort om det
Svar #1
19. april 2007 af Riemann
Vi betragter situationen, hvor man har en konto i en bank og får rente en gang om året.
I 0'e år har du beløbet k0. Efter et år har du ialt følgende:
k1=k0*(1+r)
Andet år:
k2=k1*(1+r)=k0 *(1+r)^2
n'e år:
kn=k0*(1+r)^n
Spørg endelig hvis du er i tvivl om noget...
I 0'e år har du beløbet k0. Efter et år har du ialt følgende:
k1=k0*(1+r)
Andet år:
k2=k1*(1+r)=k0 *(1+r)^2
n'e år:
kn=k0*(1+r)^n
Spørg endelig hvis du er i tvivl om noget...
Svar #2
20. april 2007 af thelife (Slettet)
fremskrivningsfaktore er det det (1+r)
er kapitelfremskrivningsformlen kun hvis man putter penge i banken ik
for nogen gang har jeg problem med hvad for en formel jeg skal bruger jeg forveksler fx annuitets formlen hvornår bruger man den s¨å
er kapitelfremskrivningsformlen kun hvis man putter penge i banken ik
for nogen gang har jeg problem med hvad for en formel jeg skal bruger jeg forveksler fx annuitets formlen hvornår bruger man den s¨å
Svar #3
21. april 2007 af Riemann
Jeg kunne godt forestille mig at man kaldte (1+r) for fremskrivningsfaktoren, men jeg er ikke sikker.
Ligningen, k=k0*(1+r)^n, kan sagtens beskrive andre ting end at man putter penge i banken. Hvis man bruger den til noget andet vil man nok ikke kalde den kapitalfremskrivningsformlen.
Ligningen, k=k0*(1+r)^n, kan sagtens beskrive andre ting end at man putter penge i banken. Hvis man bruger den til noget andet vil man nok ikke kalde den kapitalfremskrivningsformlen.
Skriv et svar til: k=ko.(1+r)n
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
