Matematik
Andengradspolynomier
20. april 2007 af
Cumano (Slettet)
Hej er det nogen der kan hjælpe mig med at bestemme værdimængden af:
f(x)=x^2-4x-5
g(x)=-o,5x^2+5x+2
h(x)=0,5x^2-10x
k(x)=2x^2+14x+5
Håber nogen vil hjælpe mig, har rimeligt svært ved det.. ;/
f(x)=x^2-4x-5
g(x)=-o,5x^2+5x+2
h(x)=0,5x^2-10x
k(x)=2x^2+14x+5
Håber nogen vil hjælpe mig, har rimeligt svært ved det.. ;/
Svar #1
20. april 2007 af Mimical (Slettet)
Du skal finde toppunkterne i ligningerne, da værdimængden aflæses på y-aksen. Da alle funktioner er 2. grads ligninger går værdimængderne fra toppunkt mod +/-uendeligt. Hint det er kun g(x) der går mod - uendeligt, hvorfor?
Skriv et svar til: Andengradspolynomier
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
