Matematik
f´(x) af in
22. april 2007 af
juliegg (Slettet)
hvordan beregner man f´(x) af en funktion som hedder
f(x)=in(x^2+4)
f(x)=in(x^2+4)
Svar #3
22. april 2007 af Mimical (Slettet)
Det går jeg ud fra du gør. Du substituerer og kalder u=x^2+4, derefter differentierer du ln(u) samt x^2+4. når du så tilbagesubstituerer sætter du x^2+4 ind på u's plads og ganger med (x^2+4)'
Skriv et svar til: f´(x) af in
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
