Matematik

Hjælp til f'

22. april 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)
f(t)=9,4*sin(0,26*t+0,99)+17,0

f'(t)= ?

Hvem kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2007 af KayDP (Slettet)

0,042656*cos(0,26*(t-3,80769))

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. april 2007 af Bjork (Slettet)

f'(t)=9,4*cos(0,26*t+0,99)*0,26=2,444*cos(0,26*t+0,99)
Du bruger reglen for sammensatte funktioner og husker at du bar kan lade konstanten stå.

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2007 af Mimical (Slettet)

Hvordan fik du det resultat? Det er vist ikke rigtigt!

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. april 2007 af Mimical (Slettet)

Altså svar #1!

Svar #5
22. april 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)

Hvilken en er rigtig? =)

Brugbart svar (0)

Svar #6
22. april 2007 af Plougmann (Slettet)

svaret er:
0,042656*cos(0,26(t+3,80769)
- udregnet med d/dx funktionen på cas-lommeregner

Skriv et svar til: Hjælp til f'

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.