Matematik
hjælp til at rette opgaven?
22. april 2007 af
radbyx (Slettet)
En person bruger medicin mod allergi. I en model for kroppens optagelse af medicinen regner man med, at medicinkoncentrationen i blodet er givet ved
f(t) = 12-4*ln(t^2-4t+6) , 1 =t= 6 ,
hvor f(t) er målt i milligram pr. liter, og t er antal timer efter indtagelsen af medicinen.
1) bestem det tidsinterval, hvor kocentrationen er over 8,0 milligram pr. liter
- Skal jeg bare sætte f(t)=8,0 og så isolere t
Det giver t=1,1525 eller t=2.8475.
Er det rigtigt, at intervallet, hvor medicinkoncentrationen er over 8,0 er [1,1525;2,8475] ??
f(t) = 12-4*ln(t^2-4t+6) , 1 =t= 6 ,
hvor f(t) er målt i milligram pr. liter, og t er antal timer efter indtagelsen af medicinen.
1) bestem det tidsinterval, hvor kocentrationen er over 8,0 milligram pr. liter
- Skal jeg bare sætte f(t)=8,0 og så isolere t
Det giver t=1,1525 eller t=2.8475.
Er det rigtigt, at intervallet, hvor medicinkoncentrationen er over 8,0 er [1,1525;2,8475] ??
Skriv et svar til: hjælp til at rette opgaven?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
