LaTeX

Fejl i kode

23. april 2007 af DanniBred (Slettet)
Når jeg kompiler mit dokument, siger den at der er fejl i linie 218-220. Men jeg kan ikke lige se fejlen, kan i??



\end{align*}\Først benytter jeg reglerne: $\frac{a^m}{a^n}=a^{m-n}$ $a^m\cdot{}b^m=(a\cdot{}b)^m$ $a^{-m}=\frac{1}{a^m}$ og får da \eqref{eq:2h2}. Så reduceres der i potenserne, og vi får da \eqref{eq:2h3}. Når vi bruger reglen $a^0=1$ kommer vi frem til \eqref{eq:2h4}. Hvorefter vi ved lidt reduktion får resultatet, se \eqref{eq:2h5}\\begin{align}

Brugbart svar (2)

Svar #1
23. april 2007 af Esbenps

Svært at sige uden selve tex-arket, men hvorfor har du en skråstreg foran "Først" øverst?

Nederst efter din \eqref, hvorfor er der \\ der? Burde det ikke kun være en? Eller måske 3, hvis du vil lave et linjeskift?

Kommandoen \cdot er vist tilstrækkelig. Skriver aldrig selv {} efter.

Når jeg selv laver \eqref så plejer jeg bare at skrive navnet på det tag, jeg har lavet længere oppe. Fx \eqref{udledning1}. Dvs. ikke noget med {eq:xxx}, men din måde fungerer sikkert også...

Det var lige et par ting, jeg lagde mærke til...

Svar #2
23. april 2007 af DanniBred (Slettet)

Den har sgu også lavet om i det, prøver lige peecee...

Svar #3
23. april 2007 af DanniBred (Slettet)

Her kan den ses, uden at sp.dk ændre i den..


http://peecee.dk/?id=41393

Brugbart svar (2)

Svar #4
23. april 2007 af Esbenps

Jeg har lige selv prøvet at kompilere din kode, og jeg får ingen fejl. Fejlen er derfor enten i dine referencer eller et helt andet sted i koden...

Jeg skal op i morgen, så jeg smutter i seng nu. Måske en anden kan hjælpe her...

Godnat!

Svar #5
23. april 2007 af DanniBred (Slettet)

okay, tak.

Brugbart svar (2)

Svar #6
23. april 2007 af Eva D. (Slettet)

Tja, tjo, prøv at fjerne \\ efter \end{align*}\\.
Jeg tror, Esbenps kan kompilere koden, når den første og sidste linje er fjernet. Hvorfor har du taget dem med?

Svar #7
23. april 2007 af DanniBred (Slettet)

det er linierne 218 og 220

Svar #8
23. april 2007 af DanniBred (Slettet)

Når jeg sætter koden ind i et nyt dokument og kompilere, går det fint. så problemet må ligge et andet sted :(

Brugbart svar (2)

Svar #9
23. april 2007 af Eva D. (Slettet)

Nu har du ikke angivet linjer i dit dokument, så det hjælper ikke så meget :)
Prøv at uploade hele din tex-dokument (eller en udklip af den, hvor "problemet" er med). Kopier også meget gerne fejlmeddelsen herind, som du får frem i emacs ved C-c ` (back ping, ikke apostrof).

Svar #10
23. april 2007 af DanniBred (Slettet)

Her kan i se hvad den skriver ved kompileringen, måske det kan hjælpe.. (se næsten nederst i filen)

http://peecee.dk/?id=41407

Brugbart svar (2)

Svar #11
23. april 2007 af Eva D. (Slettet)

Som jeg skriver i #9, så fjerne dine \\ efter \end{align*}\\. Jeg sidder ikke på en puter med LaTeX, så kan ikke selv teste, men "! LaTeX Error: There's no line here to end" tyder på et \\-problem.
Hvorfor laver du i øvrigt ny linje efter align? align laver som regel fint mellemrum.

Svar #12
23. april 2007 af DanniBred (Slettet)

#11 en dårlig vane.. prøver lige

Brugbart svar (2)

Svar #13
23. april 2007 af Eva D. (Slettet)

Og det var i øvrigt i #6, ikke #9 :)

Svar #14
23. april 2007 af DanniBred (Slettet)

SÅDAN!! Det virkede.

Mange TAK for hjælpen.. :D

Svar #15
23. april 2007 af DanniBred (Slettet)

#12 (skriver det lige bag øret)

Brugbart svar (2)

Svar #16
23. april 2007 af Eva D. (Slettet)

Du er velkommen.
Prøv at læse fejlmeddelelserne, der står som regel en masse guf i dem :)

Svar #17
23. april 2007 af DanniBred (Slettet)

Så må jeg vel hellere også sætte mig ind i dem. :)

Brugbart svar (2)

Svar #18
23. april 2007 af Eva D. (Slettet)

Det er en god ide. Du kan starte ved at kigge i Appendix C, s. 323 i selve dokumentet: http://www.imf.au.dk/system/latex/bog/version3/beta/ltxb-2007-03-30-19-32.pdf
Læg også mærke til FiXme-noten. Den omtalte FAQ kan findes her: http://www.tex.ac.uk/cgi-bin/texfaq2html?introduction=yes
Der er også en masse godt.

Svar #19
24. april 2007 af DanniBred (Slettet)

#18 Tak for det. Jeg skal nok kigge det igennem..

Det er sgu fedt det her LaTeX

Skriv et svar til: Fejl i kode

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.