Matematik

a^x

25. april 2007 af stræber-pigen (Slettet)
Hvordan kan man bevise at a^x findes , når x er et irrationalt tal?

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. april 2007 af Matkaj

Fx. 2^(pi) = 2^3,14...=2^3+2^0,1+2^0,04+... og så et argument for at denne uendelig sum er konvergent.

Svar #2
26. april 2007 af stræber-pigen (Slettet)

Hvordan det?

Brugbart svar (0)

Svar #3
26. april 2007 af Matkaj

#1 ups mener iøvrigt 2^(pi) = 2^3,14...=2^3*2^0,1*2^0,04*...

Skriv et svar til: a^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.