Matematik
analytisk geometri
09. april 2004 af
sontas (Slettet)
I trekant ABC er A(2,7) B(-3,1) og C(4,-3). Bestem en ligning for hver af de tre højder
jeg finder først hældningskoefficienten for linjen AB som er 6/5, jeg ved højden skal stå vinkelret på og så :
6/5 * c = -1 <=> c = -1//6/5 = -4/6. Men hvordan finder jeg den fulde forskrift for højden?
jeg finder først hældningskoefficienten for linjen AB som er 6/5, jeg ved højden skal stå vinkelret på og så :
6/5 * c = -1 <=> c = -1//6/5 = -4/6. Men hvordan finder jeg den fulde forskrift for højden?
Svar #2
09. april 2004 af Lurch (Slettet)
Du evd også at højden går gennem det modstående hjørne i trekanten, dvs punkt c i dit tilfælde
Skriv et svar til: analytisk geometri
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
