Matematik
andengradspolynomier
25. april 2007 af
milla-pigen (Slettet)
jeg har ligningen y=2x^2-8x+c
den går i gennem punktet (1,-2) hvordan bestemmer jeg c?
den går i gennem punktet (1,-2) hvordan bestemmer jeg c?
Svar #1
25. april 2007 af Lusker (Slettet)
Du ved at grafen for ligningen går gennem punktet (1,-2), så du skal bare indsætte værdierne i udtrykket også løse for c.
-2 = 2*1^2-8*1+c
-2 = 2*1^2-8*1+c
Skriv et svar til: andengradspolynomier
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
