Matematik
"HJÆÆÆLP!:)"
26. april 2007 af
Happy_girl (Slettet)
Haaaii:P
håber der er nogle kloge mennesker til matematik, som kan hjælpe mig.. hihi
Jeg har en matematikaflevering for til i morgen og der er en opgave jeg ikke kan finde ud af...
Opgaven kommer her:
Antallet af individer i en bestemt population kan beskrives ved funktionen N af tiden t. Når N angives i millioner, og t angives i år, er N bestemt ved
N(t)= 12/1+11e^-0,15t
- Bestem det tidspunkt, hvor populationens størrelse er 5 millioner.
Håber der er nogen der kan hjælpe mig:) hehe
håber der er nogle kloge mennesker til matematik, som kan hjælpe mig.. hihi
Jeg har en matematikaflevering for til i morgen og der er en opgave jeg ikke kan finde ud af...
Opgaven kommer her:
Antallet af individer i en bestemt population kan beskrives ved funktionen N af tiden t. Når N angives i millioner, og t angives i år, er N bestemt ved
N(t)= 12/1+11e^-0,15t
- Bestem det tidspunkt, hvor populationens størrelse er 5 millioner.
Håber der er nogen der kan hjælpe mig:) hehe
Svar #1
26. april 2007 af Matkaj
mener du N(t) =12/(1+11e^-0,15t) ?
Under alle omstændigheder skal du løses ligningen:
N(t) = 5
Hvis du har problemer med det så spørg igen
Under alle omstændigheder skal du løses ligningen:
N(t) = 5
Hvis du har problemer med det så spørg igen
Svar #2
26. april 2007 af apandersen (Slettet)
Sæt N=5 og isoler t. Svaret du får ud er angivet i år.
Skriv et svar til: "HJÆÆÆLP!:)"
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
