Matematik
Bestem k
26. april 2007 af
viggojensens (Slettet)
Om en kontiuert funktion f oplyses følgende:
f har definitionsmængde R
f(x)=k for x gældende [11;14]
11
S f(x) dx = 78,3
1
Og…
14
S f(x) dx = 79,8
1
Jeg skal bestemme k, og har fået k=0,5
Vil lige høre om det er rigtigt?
f har definitionsmængde R
f(x)=k for x gældende [11;14]
11
S f(x) dx = 78,3
1
Og…
14
S f(x) dx = 79,8
1
Jeg skal bestemme k, og har fået k=0,5
Vil lige høre om det er rigtigt?
Svar #1
27. april 2007 af Osram (Slettet)
Yes, du får at vide, at funktionen er konstant i et interval med længden 3, og da integralet over det pågældende interval er 79,8-78,3 = 1,5, må f(x) være lig 0,5 i intervallet [11,14]
Skriv et svar til: Bestem k
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
