Matematik
indekstal
27. april 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
der står
undersøg om antallet af hf kursister eller antallet af hf elever er faldet procentvis mest fra 1996 til 200
basisår er 2000
1996 1997 1998 1999 2000 år
113,9 111,6 105,7 101,9 100 inddekstal for hf elever
er det sådan
111,6/113,9*100 er det sådan man gør
håber får svar
der står
undersøg om antallet af hf kursister eller antallet af hf elever er faldet procentvis mest fra 1996 til 200
basisår er 2000
1996 1997 1998 1999 2000 år
113,9 111,6 105,7 101,9 100 inddekstal for hf elever
er det sådan
111,6/113,9*100 er det sådan man gør
håber får svar
Svar #1
28. april 2007 af holretz (Slettet)
Der er spurgt om faldet i procent fra 1996 til 2000.
Nu udregnes ændringer altid på denne måde:
(slut - begynd)/begynd
Du kan så skrive: (100 - 113.9)/113.9 = -0.122
Skrevet i % er det: 100*(-0.122) = -12.2%
Nu udregnes ændringer altid på denne måde:
(slut - begynd)/begynd
Du kan så skrive: (100 - 113.9)/113.9 = -0.122
Skrevet i % er det: 100*(-0.122) = -12.2%
Skriv et svar til: indekstal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
