Matematik

længde af vektor

27. april 2007 af suzan88 (Slettet)
to vektorer:

a=(1,3) og b=(0,2)

beregn længden af vektor 2a+b.

Hvordan gør man det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2007 af kristinaxx (Slettet)

Hej..

Du regner 2a+b ud først og så finder dulængden deraf..

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2007 af Osram (Slettet)

Længden er af en vektor a=(b,c) er:

I dette tilfælde fås:


Svar #3
27. april 2007 af suzan88 (Slettet)

Hej..
Jae, men hvordan gør jeg lige det? er lidt blank...

Svar #4
27. april 2007 af suzan88 (Slettet)

hvordan kommer du frem til (2,8)??

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. april 2007 af Osram (Slettet)



Hjalp det?


Svar #6
27. april 2007 af suzan88 (Slettet)

ja, mange tak!

Skriv et svar til: længde af vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.