Matematik

Isolering af sinus i sinusrel.

28. april 2007 af DanniBred (Slettet)
Jeg er lige pt. helt lost på hvordan man isolere sinus til A i sinusrelationen.



er det evt:


Svar #1
28. april 2007 af DanniBred (Slettet)

hmm den komando kendte den ikke, så her kommer de igen :D

nr.1:


og nr.2:


Håber det er bedre ;)

Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2007 af tomjentomjen (Slettet)

Hvis vi starter med at isolere a:




Og derefter flytter sin C:



Bliver det meget nemt at isolere sin A:


Svar #3
28. april 2007 af DanniBred (Slettet)

#2 - hmm jeg lavede forkert :( godt jeg spurte :)
Tak for hjælpen :D

Brugbart svar (0)

Svar #4
28. april 2007 af mathon


til en anden gang:

a/sin(A) = b/sin(B)

og dermed for de "omvendte" forhold - reciprokværdierne

sin(A)/a = sin(B)/b

og

sin(A) = a*sin(B)/b

Skriv et svar til: Isolering af sinus i sinusrel.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.