Matematik

Hjælp til blækregning

28. april 2007 af afsharkizi (Slettet)
Hjælp.. Jeg har snart eksamen og jeg har fået nogle blækregninger for problemet er at nogle er dem er lidt svære..

En som vil hjælpe mig med denne her opgave..

http://peecee.dk/index.php?id=42142

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april 2007 af Lurch (Slettet)

Tid per kilometer. Han løber 42.2 km på 4 t. 35 min. 46 sek.
tiden 4 t. 35 min. 46 sek er nemmest at regne om til en enkelt enhed, af feks. sekunder. Så først regnes hvor mange sekunder 4 t. 35 min. 46 sek. er
der går 60min på 1 time, og 60s på 1 min, så han løber i

4*60*60+35*60+46 = 16546 sekunder

tid per kilometer er da tiden divideret med antallet af kilometer

(16546 s)/(42,2 km) = 392 s/km
hvis du vil have svaret iminutter, skal du igen bruge at der går 60s på et minut.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. april 2007 af Mimical (Slettet)

I dit svarark som du fik af din lærer står der følgende:

2.5 : Tid pr. Kilometer ; 275,77/42,2 min = 6, 53 min = 6 min. 32 sek.

De 275,77 er en omregning fra 4 t. 35 min. 46 sek. til alm. tal for at kunne beregne den gennemsnitlige hastighed. Prøv selv at lave denne omregning når du ved at 60 min = 1 time, 60 sekunder = 1 minut.

Resultatet 6,53 omregnes igen til minutter og sekunder, de 6 er allerede minutter, de 0,53 skal omregnes til sekunder.

Kan du ikke selv finde ud af det, så skriv igen.

Svar #3
28. april 2007 af afsharkizi (Slettet)

Mange tak skal i have... Jeg har lige set jeres indlæg
til mit svar

Svar #4
28. april 2007 af afsharkizi (Slettet)

Hvordan regner jeg det til sekunder ved at gange det ???

Svar #5
28. april 2007 af afsharkizi (Slettet)

har fundet ud af det mange tak for hjælpen

Skriv et svar til: Hjælp til blækregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.