Matematik

Isolering

30. april 2007 af Kelvoin (Slettet)
Hvordan isoleres Q her?

T = ½*Q*(a1+b1

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2007 af Riemann

divider med 1/2 * (a1+b1) på begge sider

Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2007 af Waterhouse (Slettet)

Hvis du mener T = ½*Q*(a1+b1), så dividerer du igennem med ½ og a1+b1, så det bliver:

T = ½*Q*(a1+b1) <=>
Q = T/(½*[a1+b1])

Svar #3
30. april 2007 af Kelvoin (Slettet)

facit siger Q = 2T/(a+b)
Er det ensbetydigt med Q = T/(½*[a1+b1])?

Brugbart svar (0)

Svar #4
30. april 2007 af Riemann

du kan bare forlænge brøken fra #2 med 2 så fås facit.

I øvrigt synes jeg også man bør svare som facit angiver det.. Jeg kan bedre lide at gange med 2 end at dividere med 1/2 ;)

Skriv et svar til: Isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.