Andre fag
ton luft pr.sek.
30. april 2007 af
barbie_girl (Slettet)
Beregn hvor mange ton luft, der pr. sekund ved vindhastighed 10m/s transporteres gennem roterarealet i VESTAS 850 (vingelængde 26 m og NEG MICON vingelængde 30 m.)Cirklens areal (radius x radius) x 3,14 og luftens massefylde ca. 1,25 kg / m3. Find noget at
sammenligne resultatet med.
a) Vestas 850 ) 26*26*3,14*1,25=2653,3
b) Negon Micon 30*30*3,14*1,25= 3532,5
Er nogen der kan hjælpe mig med at finde noget og sammenligne det med?
sammenligne resultatet med.
a) Vestas 850 ) 26*26*3,14*1,25=2653,3
b) Negon Micon 30*30*3,14*1,25= 3532,5
Er nogen der kan hjælpe mig med at finde noget og sammenligne det med?
Svar #1
30. april 2007 af holretz (Slettet)
Du skal da også gange med hastigheden - og så skal du sørge for at omregne til tons..
Skriv et svar til: ton luft pr.sek.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
