Matematik
Bestem en forskrift
02. maj 2007 af
Supervision (Slettet)
Hvordan bestemmer jeg en forskrift fra dette link?
http://peecee.dk/?id=42955
http://peecee.dk/?id=42955
Svar #1
02. maj 2007 af Bruger slettet (Slettet)
Af figuren kan du se, at grafen går gennem punkterne (-3,3) og (3,1), så hældningskoeffecienter er
(1-3)/(3+3)=-1/3
Find nu y af
y-y0=a(x-x0) medfører at y=y0+a(x-x0)
Du har alle de oplysninger, som du skal bruge.
Venligst
Erik Morsing
(1-3)/(3+3)=-1/3
Find nu y af
y-y0=a(x-x0) medfører at y=y0+a(x-x0)
Du har alle de oplysninger, som du skal bruge.
Venligst
Erik Morsing
Svar #3
02. maj 2007 af badooo (Slettet)
Grafen går gennem punkterne (-3,3) og (3,1)
Hældningen a: (y2-y1)/(x2-x1)=(1-3)/(3+3)= -2/6 = -1/3
Du har nu a. Indsæt et af ovenstående punkter i linjens ligning y = ax + b og isolér b.
Voila.
Hældningen a: (y2-y1)/(x2-x1)=(1-3)/(3+3)= -2/6 = -1/3
Du har nu a. Indsæt et af ovenstående punkter i linjens ligning y = ax + b og isolér b.
Voila.
Skriv et svar til: Bestem en forskrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
