Matematik
logaritme
12. januar 2003 af
SP anonym (Slettet)
hej
jeg skal gøre rede for at
e * ln(x) er mindre end eller lig (=<) x , for x>0
og bestemme de positive tal x, for hvilke x^e
hjælp mig...;)
pftak
jeg skal gøre rede for at
e * ln(x) er mindre end eller lig (=<) x , for x>0
og bestemme de positive tal x, for hvilke x^e
hjælp mig...;)
pftak
Svar #1
12. januar 2003 af SP anonym (Slettet)
Den nemmeste måde er at løse problemet grafisk.
Dele ligningen op i to ligninger
f(x)= e*Ln(x)
g(x)= x
Løsningen er der hvor f(x) er mindre eller = med g(x)
Dele ligningen op i to ligninger
f(x)= e*Ln(x)
g(x)= x
Løsningen er der hvor f(x) er mindre eller = med g(x)
Skriv et svar til: logaritme
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
