Matematik
k=ko*(1+r)osv
05. maj 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
har snart eksam og vil spørge hvordan kan man se forskel på
annuitetslån, annuitetsopsparing , k=ko*(1+r)
for jeg synes det er næsten det samme alle har antal år og procent og en fast beløb men selvfølige forskellige formel men stadig
om i ville forklar hvad der er forskellen
har snart eksam og vil spørge hvordan kan man se forskel på
annuitetslån, annuitetsopsparing , k=ko*(1+r)
for jeg synes det er næsten det samme alle har antal år og procent og en fast beløb men selvfølige forskellige formel men stadig
om i ville forklar hvad der er forskellen
Svar #2
05. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)
har været men der kom i noget hvad skal jeg præcis trykke på
Skriv et svar til: k=ko*(1+r)osv
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
