Matematik
Differentialligning...
12. januar 2003 af
SP anonym (Slettet)
Hej,
Hvordan griber jeg følgende opgave an?:
Opgaven:
Funktionerne f, g og h er løsninger til differentialligningen
y'= y(6-2y),
hvor f(0) = 1, g(0) = 3 og h(0) = 5.
Bestem regneforskrifter for f, g og h, og angiv ligninger for grafens asymptoter.
Håber der er en der kan hjælpe mig igang.
/peter
Hvordan griber jeg følgende opgave an?:
Opgaven:
Funktionerne f, g og h er løsninger til differentialligningen
y'= y(6-2y),
hvor f(0) = 1, g(0) = 3 og h(0) = 5.
Bestem regneforskrifter for f, g og h, og angiv ligninger for grafens asymptoter.
Håber der er en der kan hjælpe mig igang.
/peter
Svar #1
14. januar 2003 af SP anonym (Slettet)
Differentialligningen er af formen
y'=dy/dx=y(b-ay), hvis løsning er y=(b/a)/(1+ce^(-bx)). Resten klarer du selv.
Sigmund
y'=dy/dx=y(b-ay), hvis løsning er y=(b/a)/(1+ce^(-bx)). Resten klarer du selv.
Sigmund
Skriv et svar til: Differentialligning...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
