Matematik
bestem tallet a
06. maj 2007 af
Hannibal den store (Slettet)
"Om en funktion med regneforskrift f(x)= ax + sin(x) oplyses at f`(0)=7. Bestem Tallet a."
Er der nogen der har et forslag til en løsning på opgaven, for jeg er helt blank.
tak.
Er der nogen der har et forslag til en løsning på opgaven, for jeg er helt blank.
tak.
Svar #1
06. maj 2007 af HenrietteB (Slettet)
Du differentierer f(x), så den kommer til at hedde f(x)=a+cosx. Så har du et punkt, som du indsætter i ligningen og isolerer a.
Svar #2
06. maj 2007 af HenrietteB (Slettet)
Du differentierer f(x), så den kommer til at hedde f'(x)=a+cosx. Så har du et punkt, som du indsætter i ligningen og isolerer a.
Skriv et svar til: bestem tallet a
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
