Matematik

Bestem a ?

06. maj 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)
Om en funktion med regneforskrift f(x)=ax+sin(x) oplyses, at f'(0)=7.

Bestem tallet a!

Det aner jeg ikke hvordan jeg skal gøre?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. maj 2007 af holretz (Slettet)

Du har lige fået et svar før ?

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. maj 2007 af Esbenps

#0
Løs ligningen f'(0) = 7. Længere er den ikke...

Svar #3
06. maj 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)

#2 - Ja, men hvordan?

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. maj 2007 af Esbenps

f(x) = ax+sin(x) ==>

f'(x) = a+cos(x).

Løs så ligningen:

f'(0) = 7 <=>

7 = a+cos(0)

fortsæt selv...

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. maj 2007 af Esbenps

Hmm, hvorfor fortsætter du ikke bare her, hvor du slap: https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=341006

Svar #6
06. maj 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)

Så a=6 ?

Korrekt?

Svar #7
06. maj 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)

Esbenps - Jeg vidste ikke at der allerede var en tråd!

Brugbart svar (0)

Svar #8
06. maj 2007 af Esbenps

#6
Ja.

Skriv et svar til: Bestem a ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.