Fysik
finde halveringstykkelse
07. maj 2007 af
gudrid (Slettet)
x 1 = 1n(2) = 1n(2) =
2 µ 0,21
er formlen alle bruger i deres raporter om halveringstykkelse.. fatter ik hat af fysik ..
hvordan regner jeg ud hvad halveringstykkelsen er.. ?
sku få et tal 5,5 mm eller der omkring.. hvordan i alverden får jeg det.. ?
2 µ 0,21
er formlen alle bruger i deres raporter om halveringstykkelse.. fatter ik hat af fysik ..
hvordan regner jeg ud hvad halveringstykkelsen er.. ?
sku få et tal 5,5 mm eller der omkring.. hvordan i alverden får jeg det.. ?
Svar #1
07. maj 2007 af holretz (Slettet)
du skal først skrive udtrykket op for den målte aktivitet som funktion af tykkelsen af det absorberende stof...
Svar #3
07. maj 2007 af gudrid (Slettet)
jep har tegnet det op som funktion ..
hva gør jeg så bagefter.. ?
så en raport her inde.. hvor vedkommende gik direkte videre med den der formel jeg skrev i tidliger indlæg.. men fatter ik hvordan vedkommende regnede ud kun med dette ene tal .. 0,21 .. og fik det til 5,6 mm eller hva det var..
hvordan gør jeg det.. ?
mathon: fatter intet af det link der..
hva gør jeg så bagefter.. ?
så en raport her inde.. hvor vedkommende gik direkte videre med den der formel jeg skrev i tidliger indlæg.. men fatter ik hvordan vedkommende regnede ud kun med dette ene tal .. 0,21 .. og fik det til 5,6 mm eller hva det var..
hvordan gør jeg det.. ?
mathon: fatter intet af det link der..
Skriv et svar til: finde halveringstykkelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
