Matematik

reduktion igen

09. maj 2007 af DeutscherDäne (Slettet)
kan nogen forklare mig, hvorfor

(a-b)/(a^2-b^2) = 1/(a-b)???

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. maj 2007 af mathon


(a^2-b^2) = (a+b)(a-b)

Brugbart svar (0)

Svar #2
09. maj 2007 af mathon


(a-b)/(a^2-b^2) = 1/(a+b)

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. maj 2007 af mia3107 (Slettet)

det er fordi (a^2-b^2) = (a-b)*(a-b)

derfor står der (a-b)/(a-b)(a-b) og her kan man fjerne en af de nederste parenteser med det øverste så der kommer til at stå 1/(a-b)

Brugbart svar (0)

Svar #4
09. maj 2007 af mia3107 (Slettet)

undskyld mente selvfølgelig + i den ene parentes

Svar #5
09. maj 2007 af DeutscherDäne (Slettet)

#3 forstået (:

Skriv et svar til: reduktion igen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.