Fysik

Middelværdien af Lis

10. maj 2007 af Amneh (Slettet)
Hejsa.. Jeg har et problem. Jeg kan ikke huske metoden for at finde middelværdien. Jeg har fysik på C og skal finde middelværdien af en ligning.. Er helt lost. Nogle der kan hjælpe mig?
På forhånd tak :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2007 af Riemann

hvilken ligning er det???

Svar #2
10. maj 2007 af Amneh (Slettet)

?tisvand= tslut.- 0 ºC= tslut
12,5 ºC=12,5 ºC=-0 ºC=12,5 ºC

?tvand= tslut.- tstart
-8,8 ºC=12,5 ºC-21,3 ºC


Is og vand er isoleret derfor er:
?Eis+ ?Eisvand+?Evand=0


mis • Lis+ mis • Cvand • ?tisvand+ mvand • Cvand •?tvand=0
15 g • Lis+15g •4,18 J/(g• ºC) •12,5 ºC+100 g • 4,18 J/(g• ºC) • 8,8 ºC= 0
Fordi is modtager energi fra vandet og vandet afgiver energi til is.

15 g • Lis+783,75 J – 3678,4 J= 0
15 g • Lis- 2894,65 J = 0
15 g • Lis = 0+2894,65 J
Lis = 3894,65 J / 15 g
Lis = 192,98 J/g

Jeg skal finde middelværdien af dette

Svar #3
10. maj 2007 af Amneh (Slettet)

PS. ?= delta :)

Brugbart svar (0)

Svar #4
10. maj 2007 af Riemann

Middelværdien af et enkelt tal er bare tallet selv...

Svar #5
10. maj 2007 af Amneh (Slettet)

Dvs. at middeltallet er 192,98 J/g??

Brugbart svar (0)

Svar #6
10. maj 2007 af Riemann

såfremt det er den eneste måling du har, ja

Svar #7
10. maj 2007 af Amneh (Slettet)

oki, 1000 tak! :)

Brugbart svar (0)

Svar #8
10. maj 2007 af mathon


PS. ?= delta :) det var godt

for ellers var det da forståeligt, at du satte spørgsmålstegn ved det lødige i

tisvand på Lis og Mis :)

Svar #9
10. maj 2007 af Amneh (Slettet)

hehe ja ikk... :)

Skriv et svar til: Middelværdien af Lis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.