Matematik
Integralregning
10. maj 2007 af
Panthers88 (Slettet)
Hey..
er normalt rigtig god til integralregning..
men synes den her snyder mig..
I et k-system er punktmængden M afgrænset af graferne f(x)=x^2-3 og g(x)=-x^2+5x ..
Bestem arealet af M..
Hvilke stamfunktioner og grænser bruger jeg? Hvis i indtaster graferne ind består punktmængden af alle 4 kvadranter..
mange tak..
er normalt rigtig god til integralregning..
men synes den her snyder mig..
I et k-system er punktmængden M afgrænset af graferne f(x)=x^2-3 og g(x)=-x^2+5x ..
Bestem arealet af M..
Hvilke stamfunktioner og grænser bruger jeg? Hvis i indtaster graferne ind består punktmængden af alle 4 kvadranter..
mange tak..
Svar #3
10. maj 2007 af ibibib (Slettet)
Ikke helt. Grænserne er rigtig nok der hvor graferne skærer hinanden.
Du skal beregne integralet af "den øverste funktion" minus "den nederste funktion", i dit tilfælde
S(g-f)dx
med grænserne -½ og 3.
Du skal beregne integralet af "den øverste funktion" minus "den nederste funktion", i dit tilfælde
S(g-f)dx
med grænserne -½ og 3.
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
