Matematik
antal termin
11. maj 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
når jeg skal finde antal termin på k=ko * (1+r)
er det denne formel jeg skal bruge
(1 +r)= n i kubik rod Kn/ko
fx
kn 15000
ko 720
1,04%
1,04=15000/720
15000/720 * 1,04
er det sådan
når jeg skal finde antal termin på k=ko * (1+r)
er det denne formel jeg skal bruge
(1 +r)= n i kubik rod Kn/ko
fx
kn 15000
ko 720
1,04%
1,04=15000/720
15000/720 * 1,04
er det sådan
Svar #1
11. maj 2007 af ibibib (Slettet)
Mener du 4% så 1+r = 1,04 så
K = K0·(1+r)^n
...
n = log(15000/720)/log1,04 = 18,7 = 19
K = K0·(1+r)^n
...
n = log(15000/720)/log1,04 = 18,7 = 19
Svar #2
11. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)
jeg får det ikke på 19 jeg får det på min lommeregn 77,42
måske er der noget galt med min lommeregn
måske er der noget galt med min lommeregn
Skriv et svar til: antal termin
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
