Matematik
ko*1+r
11. maj 2007 af
thelife (Slettet)
hej
der står hvordan udregner man den årlige rentesats hvis et beløb vokser fra 1200 til 1800 på 7 ¨år
er det sådan
1800=1200*(1+r)
1800=1200^1/7-1
er det sådan
der står hvordan udregner man den årlige rentesats hvis et beløb vokser fra 1200 til 1800 på 7 ¨år
er det sådan
1800=1200*(1+r)
1800=1200^1/7-1
er det sådan
Svar #3
11. maj 2007 af holretz (Slettet)
Du opskriver: 1800 = 1200*(1+r)^7. Sådan fremskriver du de 1200 kr. til 1800 kr.
Du skal så finde r:
1800/1200 = (1+r)^7
<=>
(1800/1200)^(1/7) = (1+r)
<=> (1800/1200)^(1/7) - 1 = r
Eller hvis du skriver det generelt:
K = Ko * (1+r)^n <=> (K/Ko)^(1/n) - 1= r
Du skal så finde r:
1800/1200 = (1+r)^7
<=>
(1800/1200)^(1/7) = (1+r)
<=> (1800/1200)^(1/7) - 1 = r
Eller hvis du skriver det generelt:
K = Ko * (1+r)^n <=> (K/Ko)^(1/n) - 1= r
Svar #4
11. maj 2007 af ibibib (Slettet)
(1800/1200)^(1/7) - 1.
thelife, Hvorfor har du flere brugernavne?
thelife, Hvorfor har du flere brugernavne?
Skriv et svar til: ko*1+r
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
