Matematik
y=b*e^k*t
13. maj 2007 af
bjerring (Slettet)
Y= verdensproduktion af zink og t= antal år efter 1900.
i 1900 var verdensp. 0,40
i 1990 var verdensp. 7,0
bestem tallene b og k:
jeg har nu siddet og læst til matematik eksamen hele dagen er er godt bombet af tal og kan slet ike se mig ud af dette selv om jeg ved jeg har lavet sådan noget før
Er der nogen der kan hjælpe mig
i 1900 var verdensp. 0,40
i 1990 var verdensp. 7,0
bestem tallene b og k:
jeg har nu siddet og læst til matematik eksamen hele dagen er er godt bombet af tal og kan slet ike se mig ud af dette selv om jeg ved jeg har lavet sådan noget før
Er der nogen der kan hjælpe mig
Svar #3
13. maj 2007 af Keith (Slettet)
Start med 1900. Ligningen kommer til at se sådan ud: 0,40=b*e^k*0 --> 0,4=b*e^0 --> 0,4=b*1 --> b=0,4
1990 bliver så: 7=0,4*e^k*90
Isoler k og den skulle være der^^
1990 bliver så: 7=0,4*e^k*90
Isoler k og den skulle være der^^
Svar #4
14. maj 2007 af Jargal (Slettet)
2 keith
remark - det er ikke nok at bruge 2 punkter for at finde ekspon. regression! så kan man risikere at regne det lidt forkert
bare brug L1 L2 i lommeregner!
remark - det er ikke nok at bruge 2 punkter for at finde ekspon. regression! så kan man risikere at regne det lidt forkert
bare brug L1 L2 i lommeregner!
Skriv et svar til: y=b*e^k*t
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
