Matematik
Y=a^x
13. maj 2007 af
batikha (Slettet)
Hej!
Jeg skal isoler x i ligningen: Y=a^x
Er flg. løsning rigtig?
log(y)=log(a^x)
log(y)= x*log(a)
X=log(y)/log(a)
på forhånd tak
Jeg skal isoler x i ligningen: Y=a^x
Er flg. løsning rigtig?
log(y)=log(a^x)
log(y)= x*log(a)
X=log(y)/log(a)
på forhånd tak
Svar #4
13. maj 2007 af mdhajric (Slettet)
Ye det er rigtigt det josemaria siger, ellers får du en imaginer løsning :)
Skriv et svar til: Y=a^x
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
