Matematik
Differential
13. maj 2007 af
Nedergaard999 (Slettet)
I maksimum har grafen en hældning på 0, så du skal løse f´(x)=0. Differentier derfor f(x) og løs så f'(x)=0
f(x)= I(x)-O(x) = 308x - (x^3 - 30x^2+500x+30)
Toppunktet er nu i x=16 (ses vist bedst med vinduet fra 0 til 20 i x og -1000 til 1000 i y.
Ja, jeg ved ikke hvordan jeg differentier f(x)og efterfølgende løser f(x)=0?
f(x)= I(x)-O(x) = 308x - (x^3 - 30x^2+500x+30)
Toppunktet er nu i x=16 (ses vist bedst med vinduet fra 0 til 20 i x og -1000 til 1000 i y.
Ja, jeg ved ikke hvordan jeg differentier f(x)og efterfølgende løser f(x)=0?
Svar #2
13. maj 2007 af Nedergaard999 (Slettet)
Er det bare det der er svaret?
Mange tak for hjælpen !
Mange tak for hjælpen !
Svar #4
13. maj 2007 af Nedergaard999 (Slettet)
Jeg er lidt rundt på gulvet, men skal jeg ikke bar regne den 2'gradsligning ud?
Skriv et svar til: Differential
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
