Matematik
Integrale
13. maj 2007 af
mobz (Slettet)
Nogle der har lyst til at give deres bud på
på det bestemte integrale af (x^2-2)/x
med grænserne 1 og 2
Jeg får foreløbig: [ln(x)(x^2-2)]-[ln(x)x^2]-[0,5x^2]
men syntes ikke rigtigt at det passer når jeg sætter grænserne ind.
på det bestemte integrale af (x^2-2)/x
med grænserne 1 og 2
Jeg får foreløbig: [ln(x)(x^2-2)]-[ln(x)x^2]-[0,5x^2]
men syntes ikke rigtigt at det passer når jeg sætter grænserne ind.
Svar #2
13. maj 2007 af dnadan (Slettet)
Opdel brøken i:
(x^2-2)/x =(x^2)/x-2/x = x-2/x
Integrér nu dette, og du burde få noget, der er noget pænere end det, du har fået
(x^2-2)/x =(x^2)/x-2/x = x-2/x
Integrér nu dette, og du burde få noget, der er noget pænere end det, du har fået
Skriv et svar til: Integrale
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
