Matematik
Regnestykke
14. maj 2007 af
T.Fuglsang (Slettet)
Hey
Jeg sidder og laver varmetabsberegninger for et hus som vi (min gruppe)er ved at lave til et eksamensprojekt. I den forbindelse har jeg fundet ud af hvordan jeg skal regne U-værdien ud for vinduerne, men desværre har jeg total glemt hvordan man regner med det der specielle E (kan ikke huske hvad det hedder). Men her er regnestykket:
http://www.megaupload.com/?d=980NW0JX
Med venlig hilsen
Thomas
På forhånd tak
Jeg sidder og laver varmetabsberegninger for et hus som vi (min gruppe)er ved at lave til et eksamensprojekt. I den forbindelse har jeg fundet ud af hvordan jeg skal regne U-værdien ud for vinduerne, men desværre har jeg total glemt hvordan man regner med det der specielle E (kan ikke huske hvad det hedder). Men her er regnestykket:
http://www.megaupload.com/?d=980NW0JX
Med venlig hilsen
Thomas
På forhånd tak
Svar #1
14. maj 2007 af iB (Slettet)
Det specielle "E" er et summetegn. Det betyder her, gange de arealer og U-værdier som hører sammen, og så bagefter ligge dem sammen.
Hvis nu A_r og U_r gælder for rammen, og A_f og U_f gælder for fugen, så skal du finde A_r * U_r + A_f o* U_f
Hvis nu A_r og U_r gælder for rammen, og A_f og U_f gælder for fugen, så skal du finde A_r * U_r + A_f o* U_f
Svar #2
14. maj 2007 af T.Fuglsang (Slettet)
okay.. for lige at sikre mig jeg har forstået det rigtigt får du så dette resultat:
(0,67*1,15"E"0,33*1,6)/1 ->
(0,67*1,15+0,33*1,6)/1=1.2985
På forhånd tak
(0,67*1,15"E"0,33*1,6)/1 ->
(0,67*1,15+0,33*1,6)/1=1.2985
På forhånd tak
Svar #3
14. maj 2007 af iB (Slettet)
Hvis alt i regner med at viduet består af, er glas og ramme med U=1,6 , ja, så er det rigtig. :-)
Skriv et svar til: Regnestykke
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
