Matematik

lineære

14. maj 2007 af thelife (Slettet)
hej


på en lineære er skal jeg finde a

punkterne er p (2,3) og Q (8,-1)


-1-3 -4
-----= ---- =-0,66
8-2 6


men den rigtig resultater giver 4 1/3

hvorofr er min forkert

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2007 af Julz (Slettet)

får du oplyst hvad funktionen hedder?

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2007 af nator (Slettet)

Det du har gjort er at finde hældningen, er du sikker på det er det du skal?

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2007 af Amigo (Slettet)

#0: Dit resultat er rigtigt. Prøv at skrive hele opgaven ind - dvs. anfør alt det, du kender - så har vi andre lettere ved at identificere fejlen. Bemærk, at facitlisten ikke nødvendigvis har ret!

Svar #4
14. maj 2007 af thelife (Slettet)

der står


figuren viser grafen for en lineære funktion y=ax+b

linjen går gennem punkterne P((2,3) og Q (8,-1)

bestem tallet a


det er det der står
men kan desværre ik vise grafen

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. maj 2007 af Julz (Slettet)

Umiddelbart ser det da rigtig ud det du har gjort så.. kan der evt være fejl i facit listen.. det sker ret ofte nemlig. =)

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. maj 2007 af -Zeta- (Slettet)

Ehm. Hvis funktionen går fra (2,3) til (8,-1) hvordan skulle det så kunne give en positiv hældning. 4 1/3.

Skriv et svar til: lineære

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.