Matematik

k=ko*1+r2

14. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)
hej


der står i min opg at


en person køber et maleri til 60000 kr dens værdi vokser med 12 % om året


bestem den gennemsnitlig årlig procentvis vækst i værdien af dette maleri


det skal give -3,57 %

hvordan bliver det det

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2007 af mathon

læs teksten en gang mere!

Svar #2
14. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)

ups glemte lige skrive

et andet maleriet havde en værdi af 85000kr efter 11 år var værdien af dette maleri vokset til 125000

Svar #3
14. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)

er det sådan måske man løser den



85000=125000 * 1,12^11

Brugbart svar (0)

Svar #4
14. maj 2007 af mathon


125000 = 85000*(1+p/100)^11

125000/85000 = (1+p/100)^11

125/85 = (1+p/100)^11

1+p/100 =(125/85)^(1/11)

p/100 = (125/85)^(1/11) - 1

p = [(125/85)^(1/11) - 1]*100

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. maj 2007 af mathon


teksten til første opgave giver ingen mening!

Brugbart svar (0)

Svar #6
04. oktober 2010 af krystal (Slettet)

s


Skriv et svar til: k=ko*1+r2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.