Matematik
finde procent
16. maj 2007 af
kurdish20 (Slettet)
hej
hvor mange procent ændrede prisen sig i gennemsnit om året i perioden
år 1955 2000 2005
pris 3250 3700 2850
men skal bruge ko
er det sådan her
2850=3250 *1+r^10
er det sådan man ligger tallene
hvor mange procent ændrede prisen sig i gennemsnit om året i perioden
år 1955 2000 2005
pris 3250 3700 2850
men skal bruge ko
er det sådan her
2850=3250 *1+r^10
er det sådan man ligger tallene
Svar #1
16. maj 2007 af fysik-idioten (Slettet)
2005-1955=50
3250*(1+r)^50=2850
(1+r)^50=2850/3250
Håber det hjalp lidt...
Hvis ikke så spørg endelig igen :)
3250*(1+r)^50=2850
(1+r)^50=2850/3250
Håber det hjalp lidt...
Hvis ikke så spørg endelig igen :)
Skriv et svar til: finde procent
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
