Matematik

sandsynlighedsfordeling - P(x=3)

17. maj 2007 af omallycat (Slettet)
"Sandsynlighedsfordelingen for en stokastisk variabel X er fastlagt ved følgende tabel:

t: -2, 0, 3
P(X=T) 1/2, 1/3, ?
Bestem P(x=3)

Hvordan gøres dette?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Summen af alle sandsynligheder er 1.

Svar #2
17. maj 2007 af omallycat (Slettet)

ahh det er da klart :D tusind tak

Skriv et svar til: sandsynlighedsfordeling - P(x=3)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.