Matematik

bestem konstant i funktion

18. maj 2007 af omallycat (Slettet)
Hvordan bestemmes d i: g(x)=d*f(x) når g(76)=2,9

skal man sige: d*f(76)=2,9 ? og hvis ja hvordan findes d så?

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2007 af mathon

Ja

Svar #2
18. maj 2007 af omallycat (Slettet)

okay super så langt så godt, men hvordan isoleres d så?

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. maj 2007 af mathon

...du har intet skrevet om f(x)!

Svar #4
18. maj 2007 af omallycat (Slettet)

"for svenske gedder gælder med god tilnærmelse, at vægten, målt i kg, er en funktion g af x, målt i cm, af formen g(x)=d*f(x)

bestem konstanten d idet det oplyses at g(76) =2,9"

det er hvad der står i min opgave :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
18. maj 2007 af mathon

...men ellers

d = 2,9/(f(76))

Svar #6
18. maj 2007 af omallycat (Slettet)

jeg kom også selv frem til d=2,9/(f(76)) men jeg kan vel ikke bare dividere 2,9 med 76 og så bruge det som resultat

Svar #7
18. maj 2007 af omallycat (Slettet)

er stadig lidt på bar bund her så hvis i har en ide så bring den endelig frem i lyset :)

Skriv et svar til: bestem konstant i funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.