Matematik
HJÆLP mig med REDUCER! :(
19. maj 2007 af
mahii (Slettet)
hej. hvorn ville i reducere:
(2x-6y)/(x^2-6xy+9y^2)
forklar gerne hvordan i gør? :(
(2x-6y)/(x^2-6xy+9y^2)
forklar gerne hvordan i gør? :(
Svar #1
19. maj 2007 af Madsst (Slettet)
Tæller kan skrives 2x-6y=2(x-3y)
Nævneren kan skrives x^2-6xy+9y^2 = (x-3y)^2
Så du kan altså reducere det til 2/(x-3y)
Nævneren kan skrives x^2-6xy+9y^2 = (x-3y)^2
Så du kan altså reducere det til 2/(x-3y)
Skriv et svar til: HJÆLP mig med REDUCER! :(
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
