Matematik
Differentialigning..
20. maj 2007 af
Sahar (Slettet)
Hej.. I denne opgave skal jeg bestemme forskrift for T.
dT/dt = -0,019(T+12) , t>=0
Jeg sætte dette ind i formel og får 12+ ce^ct
er det rigtig?
opgavesættet ses her. http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer05/syge05/MED0585.pdf
dT/dt = -0,019(T+12) , t>=0
Jeg sætte dette ind i formel og får 12+ ce^ct
er det rigtig?
opgavesættet ses her. http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer05/syge05/MED0585.pdf
Svar #2
20. maj 2007 af Sahar (Slettet)
Oki.. jeg sætter det ind i denne formel:
-b/a + ce^ax = 12/0,019 + ce^-0,019x
Så skal jeg finde forskriften.
y(o) = 20 grader celcius
y( 13) = 15 grader celcius
Kan jeg ikke sætte dem ind i ligningen og finde forskrift.
-b/a + ce^ax = 12/0,019 + ce^-0,019x
Så skal jeg finde forskriften.
y(o) = 20 grader celcius
y( 13) = 15 grader celcius
Kan jeg ikke sætte dem ind i ligningen og finde forskrift.
Skriv et svar til: Differentialigning..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
