Matematik

Eksponentielle eksam

21. maj 2007 af hjælp19 (Slettet)



y=b*a^x

fortæller b endelig


b = startværdi /fortæller hvor grafen skærer y-aksen


når x = 0 er y =b hvad mener de med dette

mener de at y er nul

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2007 af mathon

y=b*a^x

når x=0

y=b*a^0 = b*1 = b

Skriv et svar til: Eksponentielle eksam

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.