Matematik
intergral-sjov
21. maj 2007 af
kemlmj (Slettet)
hjælp til følgende opgave.
parablen med ligningen y= x^3 -9x og linjen med ligningen y= x+3 afgrænser en punktmængde M der har et areal.. bestem dette areal!
på forhånd tak! !
parablen med ligningen y= x^3 -9x og linjen med ligningen y= x+3 afgrænser en punktmængde M der har et areal.. bestem dette areal!
på forhånd tak! !
Svar #1
21. maj 2007 af eightx2 (Slettet)
De afgrænser tilsammen to punktmængder.
Men skitsér det, så du ved hvad du har med at gøre. Find skæringerne mellem dem, og brug
x2
S "øverste"-"nederste" dx
x1
hvor x2 og x1 er skæringerne.
Men skitsér det, så du ved hvad du har med at gøre. Find skæringerne mellem dem, og brug
x2
S "øverste"-"nederste" dx
x1
hvor x2 og x1 er skæringerne.
Skriv et svar til: intergral-sjov
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
