Matematik
lineære
22. maj 2007 af
thelife (Slettet)
hej
hvordan kan jeg forklar at regneforskriften til en graf
kan aflæses
jeg ved godt hvordan man gør men ved ikke helt præcis hvordan jeg skal forklar det i ord
denregneforskrift jeg skal forklar er y = -5x + 4
får har snart mundtlige eksam
tak på forhånd
hvordan kan jeg forklar at regneforskriften til en graf
kan aflæses
jeg ved godt hvordan man gør men ved ikke helt præcis hvordan jeg skal forklar det i ord
denregneforskrift jeg skal forklar er y = -5x + 4
får har snart mundtlige eksam
tak på forhånd
Svar #1
22. maj 2007 af mathon
grafen for y = -5x + 4 består af en række punkter, (x,-5x+4)
hver gang du frit vælger en x-værdi er den tilhørende y altid
-5 gange den valgte x-værdi plus 4
x kaldes den uafhængigt variable
y kaldes den afhængigt variable, da den afhænger af x
Svar #2
22. maj 2007 af thelife (Slettet)
kanman også sige det her
Man starter i det punkt hvor grafen skærer y-aksen som er 4 på grafen (b) . Så går man en ud af x-aksen så ser man at hvor lang man skal gå langs y-aksen det er så a som er -5 på grafen.
Skriv et svar til: lineære
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
