Matematik
differentialligning
25. maj 2007 af
emil16 (Slettet)
jeg har problemer med opg. 7b (se linket nedenfor)
hvordan finder man diff.ligningen, jeg kan regne ud at den nok er på logistisk form ( y´= a * y (M-y))....men så kan jeg ikke finde ud af hvad a skal være....
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/vinter04/2004-8-5V-MED.pdf?menuid=150560
hvordan finder man diff.ligningen, jeg kan regne ud at den nok er på logistisk form ( y´= a * y (M-y))....men så kan jeg ikke finde ud af hvad a skal være....
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/vinter04/2004-8-5V-MED.pdf?menuid=150560
Svar #4
25. maj 2007 af eightx2 (Slettet)
#2 er på formen dy/dx = b-ay hvis du ganger parentesen ud.
Svar #5
25. maj 2007 af ibibib (Slettet)
Hvis du læser opgaven:
Det oplyses, at væksthastigheden l(t) for svingtråden er proportional med 63-l(t).
Der er da kun et y.
Det oplyses, at væksthastigheden l(t) for svingtråden er proportional med 63-l(t).
Der er da kun et y.
Skriv et svar til: differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
