Matematik
log(x+2)-log(x)=2
18. april 2004 af
Tobbe (Slettet)
log(x+2)-log(x)=2 <=> log((x+2)/x)=2 <=> log(2)=2 ... og det passer jo ikke? er L=Ø?
Svar #3
18. april 2004 af erdos (Slettet)
Du kan f.eks. gøre sådan:
log(x+2)-log(x)=2 <=>
10^(log(x+2)-log(x))= 100 <=>
(x+2)/x = 100 <=>
x+2 =100x <=>
2=99x <=>
x = 2/99
Kalle
log(x+2)-log(x)=2 <=>
10^(log(x+2)-log(x))= 100 <=>
(x+2)/x = 100 <=>
x+2 =100x <=>
2=99x <=>
x = 2/99
Kalle
Svar #5
18. april 2004 af erdos (Slettet)
Du forstår godt det hele?
Også denne overgang: 10^(log(x+2)-log
(x))= 100 <=>
(x+2)/x = 100 <=>
Også denne overgang: 10^(log(x+2)-log
(x))= 100 <=>
(x+2)/x = 100 <=>
Skriv et svar til: log(x+2)-log(x)=2
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
