Matematik

Hej

27. maj 2007 af Sahar (Slettet)
Jeg er gået i stå i den sidsyel del af opgave 6a.
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/sommer06/2006-8-1_MED.pdf

Jeg har prøvet mig frem, men jeg får ikke den rigtig resultat. Skæringspkt til x- aksen har jeg fundet til (63,0) og (0,0).
Er der nogen der vil være sød at gennemgå denne opgave grundigt. Mange tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. maj 2007 af mathon


Skæringspunkt med x- aksen
kræver y = 0

-t^2 + 5 t - 4 = 0

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. maj 2007 af hiat (Slettet)

(Og måske kunne du give dit indlæg en mere sigende overskrift!)

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. maj 2007 af ibibib (Slettet)

https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=352497

Svar #4
27. maj 2007 af Sahar (Slettet)

Ja.. jeg har brugt den formel.. kan stadig ikke få det til at passe.
#3

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Til at passe med hvad?
2,4sqrt(3)-2,25 = 1,9069 ?

Svar #6
27. maj 2007 af Sahar (Slettet)

Nej.. Arealet bliver 90,45 og det får jeg ikke.

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. maj 2007 af ibibib (Slettet)

Du kan nemt se på en tegning at arealet er ca. 2. Hvor har du 90,45 fra?

Skriv et svar til: Hej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.