Matematik
annuitetslån
27. maj 2007 af
hjælp19 (Slettet)
hej
hvordan løser man annuitets lån ydelsen
formel er
1-(1+r)^-n
G=y* ------------
r
jeg har gjort det sådan men tror ikke det er sådan man gør
50000
------------------------=y
(1-(1+0,025)^-36)/0,025
håber for svar
hvordan løser man annuitets lån ydelsen
formel er
1-(1+r)^-n
G=y* ------------
r
jeg har gjort det sådan men tror ikke det er sådan man gør
50000
------------------------=y
(1-(1+0,025)^-36)/0,025
håber for svar
Skriv et svar til: annuitetslån
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
