Matematik
parameterfremstilling
27. maj 2007 af
gym elev3 (Slettet)
Parameterfremstillingen for enm spiralkurve:
x=cos(t)+t*sin(t) , 0<t<2pi
y=sin(t)-t*con(t)
I punktet Q i første kvadrant og I punktet R i tredie kvadrant har kurven en tangent der er parallel med koordinatsystemets andenakse, y-aksen
opgave 5 hvis det er lettere at forstå her
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/vinter04/2004-8-5V-MED.pdf?menuid=150560
Parameterfremstillingen for enm spiralkurve:
x=cos(t)+t*sin(t) , 0<t<2pi
y=sin(t)-t*con(t)
I punktet Q i første kvadrant og I punktet R i tredie kvadrant har kurven en tangent der er parallel med koordinatsystemets andenakse, y-aksen
opgave 5 hvis det er lettere at forstå her
http://us.uvm.dk/gymnasie/almen/eksamen/opgaver/vinter04/2004-8-5V-MED.pdf?menuid=150560
Svar #2
27. maj 2007 af gym elev3 (Slettet)
x't=0
<=>
0=-sin(t)+t*cos(t)
<=>
0 =-tan(t)+t
hvordan løser man denne
<=>
0=-sin(t)+t*cos(t)
<=>
0 =-tan(t)+t
hvordan løser man denne
Skriv et svar til: parameterfremstilling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
